Docent of stagiaire

Kazou is een leer-werkplaats voor mensen van alle leeftijden met een vorm van autisme die houden van theater. We bieden een prettige, passende en uitdagende omgeving waar zij hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen in hun eigen tempo.

Dat doen we door middel van een gevarieerd aanbod aan activiteiten zodat elke deelnemer tot zijn of haar recht komt. Dagbesteding wordt gecombineerd met lessen in dans, drama en muziek en werken in een theateromgeving. Maar ook meedoen aan voorstellingen (voor- en achter de schermen) of theaterlessen volgen als hobby of vrije tijd is mogelijk.Kazou is uniek in Nederland omdat het autisme en theater met elkaar verbindt om zo het beste uit elke deelnemer te halen. Om optimaal gebruik te kunnen maken van ons aanbod is het belangrijk dat elke cliënt er plezier in heeft. Hiervoor is de bereidheid om (te leren) samenwerken en initiatief te nemen nodig. Daarnaast zijn motivatie en discipline belangrijk. Die motivatie is ook noodzakelijk om bij ons te werken of stage te lopen.

 

Om onze missie uit te kunnen voeren werken we met gedreven professionals zoals vakdocenten in de verschillende theaterdisciplines die daarnaast affiniteit hebben met het werken met mensen met een vorm van autisme. Dat vraagt om inleveringsvermogen in de doelgroep, in hun behoeften en hun wensen.

Kazou is een organisatie die graag innoveert en op zoek gaat naar nieuwe uitdagingen. We werken dan ook graag met mensen die daar een steentje aan bij willen dragen. Bij Kazou werken ZZP-ers die naast hun andere werkzaamheden in een vast rooster met collega’s werken met kleine groepen cliënten.

 

Geïnteresseerd in werken of stage bij Kazou? Neem dan contact op met Hans Salemink, artstiek leider, hans@theaterwerkplaatskazou.nl