Aanmeldcriteria

Om in aanmerking te komen voor dagbesteding bij Kazou, is een indicatie van een verwijzer nodig. Die kan afgegeven worden door de organisatie waar je woont, of de gemeente in jouw woonplaats.

Op de website van Per Saldo (www.pgb.nl) wordt uitgelegd wat de mogelijkheden zijn en hoe je een aanvraag in kunt dienen. De verwijzer of de gemeente bepaalt in overleg met jou hoeveel dagen of dagdelen je bij Kazou bent. Als er een contract is afgesloten, bespreken we samen welke dag of dagdeel het beste bij jou en bij jouw andere activiteiten past.

 

Dit zijn onze uitgangspunten

Autisme en Theater zijn onze uitgangspunten:

  • Wij bieden een omgeving waar mensen met autisme en affiniteit met theater van alle leeftijden zich kunnen ontwikkelen in alle facetten van het theater en het theatervak.
  • Wij leveren een bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen met autisme met behulp van theater en theater gerelateerde activiteiten.
  • Wij laten een breed publiek kennismaken met professioneel theater gemaakt door mensen met autisme waardoor integratie, inclusie en participatie worden bevorderd.

 

Dit zijn onze aanmeldcriteria

  • je hebt een vorm van autisme en een normale begaafdheid (IQ boven 80)
  • je hebt affiniteit met theater en theater maken
  • je hebt een positieve en serieuze leer- en werkhouding
  • je staat open voor ontwikkeling en samenwerking in een groep

 

Heb je meer informatie nodig?

Stuur dan een mail met je vragen en telefoonnummer naar info@theaterwerkplaatskazou.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze site. We nemen dan contact met je op.

 

Wil je eerst een keer vrijblijvend komen kijken en ervaren hoe een dag bij Kazou eruitziet?

Je bent van harte welkom! Mail ons dan voor een afspraak.