Kazou

Van de succesvolle voorstelling De Vliegende Hollander wordt een lesmodule gemaakt voor kinderen van basisscholen

De Vliegende Hollander is een nieuwe, leuke voorstelling van Kazou voor kinderen vanaf 6 jaar! Drie schoonmakers nemen je mee op een wonderlijke zeereis aan boord van de Vliegende Hollander. Een reis vol gevaar, avontuur, verlangen en verbeelding. Met de nodige humor en in een magische setting waarin kleine dingen groot worden en grote dingen klein, komt de legende van De vliegende Hollander in deze beeldende kinder- familievoorstelling tot leven.

 

In de komende maanden werken we aan een lesmodule voor de bovenbouw en de onderbouw van de basisschool. We gaan hiervoor samenwerken met leerkrachten om een leuke en leerzame module te maken die kinderen aanspreekt en tot denken aanzet. Meer hierover in onze volgende nieuwsbrief. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via onze site!

 

Ook kan de Vliegende Hollander geboekt worden door theaters en voor evenementen. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

 

Credits De Vliegende Hollander |  Productie Kazou | Idee en Regie Jawi Bakker | Productie Lex te Dorsthorst, Iris Hesseling | Spel Jona Heesbeen, Ruben Dieteren, Elliot Leusenkamp