Kazou

KAZOU staat dit jaar op SONSBEEK THEATER AVENUE in ARNHEM met een nieuwe voorstelling: DE VLIEGENDE HOLLANDER. 

Op 16, 17 en 18 augustus kun je ons vinden in de Stadsvilla in Park Sonsbeek

De Vliegende Hollander is een nieuwe, leuke voorstelling van Kazou voor kinderen vanaf 6 jaar! Drie schoonmakers nemen je mee op een wonderlijke zeereis aan boord van de Vliegende Hollander. Een reis vol gevaar, avontuur, verlangen en verbeelding. Met de nodige humor en in een magische setting waarin kleine dingen groot worden en grote dingen klein, komt de legende van  De vliegende Hollander in deze beeldende kinder- familievoorstelling tot leven.

SonsbeekTheaterAvenue is een jaarlijks terugkerend vierdaags festival vol theater, dans, muziek en cabaret, gehouden in het prachtige Sonsbeek Park in Arnhem. Het festival biedt een scala aan verrassende acts, betoverende voorstellingen en grappige gebeurtenissen, en is geschikt voor zowel jong als oud. Kom genieten van muziek, lekker eten, drinken, dansen en loungen in het mooiste park van de stad. De TheaterAvenue is een theatrale kermis, waarbij het publiek vrij kan rondlopen en kiezen uit diverse korte voorstellingen op tientallen locaties. In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kun je genieten van muziek, cabaret en theater, variërend van grootschalige shows tot intieme optredens. Wandel van de ene voorstelling naar de andere, of ontspan in het gras en geniet van de gezellige sfeer, de mensen en het park. Laat je verrassen door het diverse programma en laat je betoveren door de artiesten die hun voorstellingen vol passie presenteren. De toegang tot het SonsbeekTheaterAvenue-terrein is gratis. 
Bron: website Sonsbeek Theater Avenue | Arnhem

DE VLIEGENDE HOLLANDER

Speeldata en tijden: 

vrijdag 16 augustus, 14.30 uur en 16.00 uur

zaterdag 17 augustus, 14.30 uur, 15.30 uur en 16.30 uur

zondag 18 augustus, 12.30 uur, 13.30 uur en 17.00 uur

Locatie De Vliegende Hollander : Stadsvilla in park Sonsbeek

Toegang: een kaartje voor De Vliegende Hollander kost € 6 per persoon

Doelgroep: kinderen vanaf 6 jaar 

Aantal bezoekers per voorstelling: max 50

Duur: 30 minuten

Kaartverkoop: op 16, 17 en 18 augustus in ons minitheater in de Stadsvilla of vooraf via DEZE LINK op onze website. Een kaartje vooraf kopen via onze site betekent dat u verzekerd bent van een plaats of plaatsen op het door u gekozen tijdstip.

Credits De Vliegende Hollander |  Productie Kazou | Idee en Regie Jawi Bakker | Productie Lex te Dorsthorst, Iris Hesseling | Spel Jona Heesbeen, Ruben Dieteren, Elliot Leusenkamp