Kazou

Kazou bestaat dit jaar 12,5 jaar! Tijd voor een jubileumboek dat een prachtig overzicht geeft van het begin tot nu!

Een mooi vormgegeven kunstboek met veel foto’s en interessante interviews over het ontstaan van Kazou en de weg die we hebben afgelegd tot waar we nu staan. Maar ook hoe we naar de toekomst kijken! Betrokkenen van het begin en van nu vertellen hun verhaal in de interviews met journalist/tekstschrijver Marco van Nek  Maar ook een aantal cliënten en hun ouders komen aan het woord. Zij vertellen openhartig over wat Kazou voor hen betekent. Het boek bevat veel foto’s van de voorstellingen en repetities van de afgelopen jaren. Een mooi boek om te hebben, maar ook om cadeau te doen.

 

                                                                     

                                                                                                          

 

 

 

Mw Agnes Schaap, burgemeester van gemeente Renkum schreef het voorwoord van het jubileumboek. Zij reikte op 15 juli tijdens de jubileumvoorstelling in Tuin De Lage Oorsprong in Oosterbeek het eerste exemplaar van het Jubileumboek uit aan Linda de Rijk, een van de eerste cliënten van Kazou.

 

 

 

Het Jubileumboek DE KUNST VAN HET ERBIJ HOREN vindt u in onze webshop!